10.10.06

Hääsuunnitelmia ja haamupäivityksiä

Piipahdin eilen matkan varrella siskon luona Seinäjoella palatessani Turusta Vaasaan. Piti sitten kävellä morsiuspukuliikkeen ikkunan ohi - sisälle sovittamaan ei sentään vielä raahattu - ja katsastaa Tiimarin askartelutilpehöörivalikoimaa. Onneksi sisko sentään ilmoittautui samalla vapaaehtoiseksi kutsukorttien askartelijaksi, sillä itse en tosiaankaan ole mikään askarteluihminen. Muutenkin keskustelu pyöri kovasti kihlajaisten ja häiden valmistelun ympärillä.

Olen nimittäin tässä hiljattain mennyt suostumaan kosintaan. Kyllähän minä haluan viettää loppuelämäni juuri Panun kanssa - ja ihan mielellään avioliitossa. Onhan tuota asiaa myös ihan mukava juhlia yhdessä lähimpien ihmisten kanssa. Mutta mitenköhän sitä oikein selviäisi järjissään kaiken tämän häähössötyksen keskellä? Ettei muuttuisi itse jonkinlaiseksi bridezillaksi - hirviömorsiammeksi, jolle päivä prinsessana ja yhden juhlatilaisuuden täydellinen onnistuminen muodustuvat elämän tärkeimmäksi asiaksi. Ehkä on parasta, ettei ainakaan lueskele liikaa kaikenlaisia hääfoorumeita: sivutolkulla teemaväripähkäilyjä, kihla- ja vihkisormusvertailuja, askarteluvinkkejä, perinteiset vs. "oman näköiset" häät -väittelyitä jne.

Lisäsin sivupalkkiin linkit luokituksiin, joten siitä nuo haamupäivitykset.

6 kommenttia:

Eufemia kirjoitti...

Kas, onneksi olkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös tällaiselta puolisatunnaiselta vierailijalta!
=D

MariaKristiina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minunkin puolestani. Hienon naisen on Panu onnistunut löytämään. Kommenttisi mm. Ihmissuhteissa ovat upeaa luettavaa!

OWM

Anonyymi kirjoitti...

kyllä siitä projektista pääsee selväpäisenä läpi. kokemusta. järjestelyissä tuli tuskanhiki ainoastaan silloin kun kuulin juhlapaikan menneen konkurssiin - ja paniikki väistyi kun tuli tieto että konkurssipesä hoitaa kaikki buukkaukset sovitusti.

sen albumin kekkereistä ja se mitä on jäljellä suunnittelupapereista saat selattavaksi jos haluat - oli oman näköiset bileet, eikä mitkään prinsessaiset. suku ja kaverit paikalla, 160 kutsuttua. silti en muuttunut bridezillaksi, vaikka hieman sählinkiäkin mahtui...

-anu-

MariaKristiina kirjoitti...

Jaahas, tänne on näköjään eksynyt IRL-tuttujakin. Vinkit tulevat varmasti tarpeeseen (olin jo ehtinytkin ajatella, että sulta varmaan kannattais kysellä). Merkkejä bridezillaksi muuttumisesta ei tosiaan onneksi ole näkynyt, mutta hiukan huolestuttavaa on se, että mm. ne kihlasormukset saatiin hommattua vasta noin kahden kuukauden kuluttua tuon kirjoittamisesta...